Er zijn zoveel vragen als het aankomt op vet bevriezen, of het nou wel gezond is of dat je echt daadwerkelijk afvalt. Vele lopen met dezelfde vragen rond, want is vet bevriezen nou echt zo effectief als men schijnt te zeggen? Het antwoord op jullie vraag is JA.

Voor iedereen geschikt

Vet bevriezen is ontwikkeld voor iedereen die tegen hetzelfde probleem aanloopt, de laatste hardnekkige vet restjes verliezen wat onmogelijk lijkt met gezond eten en voldoende bewegen. De behandeling is makkelijk en compleet pijnloos, na de behandeling zullen er geen littekens en herstelperiode aanwezig zijn. Het is wel noodzakelijk dat je minimaal 18 jaar moet zijn om een behandeling te kunnen inplannen. De reden dat RB clinics geen klanten onder de 18 aanneemt is, omdat je lichaam nog in de groei is en zich nog aan het ontwikkelen is. RB clinics werkt samen met jou naar een stralend lichaam op een veilige manier.

Hoe werkt het?

RB clinics werkt met het apparaat van laservision genaamd de Clatuu Alpha.

De behandeling ziet er als volgt uit; Voordat het koelingsproces kan beginnen wordt er met een speciale huidstift het gewenste lichaamsdeels gemarkeerd. Hierna wordt er een gelpad geplaatst op het gemarkeerde gedeelte, om de huid te beschermen tegen de kou. Nadat de gelpads geplaatst zijn kan de behandelkop worden toegevoegd op de gelpads. De huid met de onderliggende vetlaag wordt de behandelkop ingezogen, daardoor heeft de Clatuu Alpha toegang tot alle gewenste vetcellen. Vervolgens worden de gewenste vetcellen afgekoeld tot -9°C, daarna zullen de vetcellen kristalliseren en vervolgens afsterven. Na de behandeling zal het lichaam intensief gemasseerd worden. In de weken na de behandelingen zullen de behandelde vetcellen het lichaam op een natuurlijke wijze het lichaam verlaten.

Hoeveel behandelingen?

Iedereen heeft een uniek lichaam, daarom is het per persoon verschillend hoeveel behandeling je nodig zou moeten hebben. RB clinics maakt voor jou een persoonlijk behandelplan, gebaseerd op wat er besproken is tijdens de intake zoals; “Medische achtergronden en de wensen die je hebt voor jouw lichaam”. In het voor jou gemaakte behandelplan, zullen de kosten en de aantal behandelingen ook in te zien zijn. Na ongeveer 2 behandelingen zal er 25% tot en met 30% van het gewenste vet afnemen. De behandelingen zullen om de ongeveer 6 weken plaatsvinden. Het is belangrijk om alle voorgeschreven behandelingen te volgen om het perfecte resultaat te behalen.

Ben je ook geïnteresseerd in een behandeling bij RB clinics, plan nu je gratis consult in!