Over een borstvergroting is ontzettend veel informatie te vinden op het internet, je ziet het ook veel voorbij komen. Over een borstvergroting hoor je vaak ook mooie verhalen maar ook de mindere verhalen. Het is dan ook logisch dat je begint te twijfelen en vragen krijgt, hopelijk krijg je de vragen die je hebt beantwoord met de antwoorden die hieronder worden gegeven op de veelgestelde vragen.

Hoeveel groter kunnen borsten gemaakt worden?

Veel vrouwen vragen zich af hoe groot hun borsten daadwerkelijk gemaakt kunnen worden, het is lastig om hier een duidelijk antwoord op te geven. De borst wordt groter wanneer er meer cc in wordt geplaatst, hoe dit er uiteindelijk allemaal uit gaat zien hangt ook heel erg af van de manier waarop jouw borsten er nu uitzien. Wanneer je op consult komt bij een praktijk kun je ook heel makkelijk het antwoord krijgen op de vragen als “hoe breed worden mijn borsten? Hoe flexibel blijft de huid? en Hoeveel cc past er nog bij?

Wat is het herstel na een borstvergroting?

Een borstvergroting is geen kleine ingreep, het is dan ook belangrijk dat je goed kunt herstellen na de ingreep. Voor een spoedig herstel is het belangrijk dat je voldoende rust neemt maar ook oefeningen gaat doen. De specialist die je behandelt zal je hier meer over vertellen. Je kunt het herstel ook beter laten verlopen door je goed voor te bereiden op de operatie, dit kun je doen door van tevoren ook al oefeningen te doen. Met deze oefeningen zorg je er namelijk voor dat de spieren niet te stijf zijn en je soepeler kunt blijven bewegen.

Kunnen mijn borsten gelijk worden gemaakt met een borstvergroting?

Veel vrouwen willen gelijke borsten, gelukkig kan hiervoor worden gezorgd met een borstvergroting. Er zijn hierbij twee opties waar je uit kunt kiezen. Je kunt namelijk één borst laten vergroten zodat hij net zo groot is als de ander maar je kunt ook beide borsten laten vergroten, hierbij wordt één borst natuurlijk extra vergroot zodat ze wel even groot zijn. 

Wanneer kan ik mijn mooiste bh weer dragen?

Na de ingreep is het helemaal niet gek dat je niet kunt wachten om te laten zien wat je hebt laten doen, helaas kun je dit de eerste weken toch beter nog niet doen. De eerste weken is het belangrijk dat je borsten goed kunnen herstellen en hiervoor moet je een speciale bh dragen, je kunt deze bh vergelijken met een sport bh. Je nieuwe borsten hebben namelijk veel steun nodig en dat biedt deze bh. 

Kan ik nog zwanger worden na een borstvergroting?

Het is zeker mogelijk om nog zwanger te worden na een borstvergroting, het wordt wel afgeraden om op korte termijn zwanger te worden. Dit komt door het herstelproces van de borsten. De borsten worden namelijk altijd wat groter en wanneer deze niet helemaal zijn hersteld kan dit voor problemen zorgen, het kan ook zo zijn dat het effect van de borstvergroting hierdoor verdwijnt en dat is natuurlijk erg zonde.