Ben jij ook al jaren bezig om het lichaam te van je dromen te creëren, maar lukt dat niet met sporten en diëten. Vet bevriezen is jouw beste vriend als het aankomt op de laatste vet restjes kwijt te raken. Cryolipolyse is vrij nieuw wat veel vragen met zich meebrengt over de werking van deze behandeling. Hieronder kan je daarom ook de belangrijkste voordelen vinden van cryolipolyse.

De beste manier om af te vallen

Gemakkelijk en effectief vet verliezen klinkt als een hele opgaven, maar het is eigenlijk heel simpel en vrij snel. Vet bevriezen is het antwoord op jouw probleem. Bij vet bevriezing komen er geen naalden aan te pas dus een operatie is niet nodig. Door een behandeling van 50 minuten kan het resultaat al na 3 weken zichtbaar zijn. De enige wat je zou moeten doen is een intake inplannen om vervolgens het proces te beginnen bij RB clinics. Het is belangrijk dat jij je goed voelt in je vel en gelukkig bent in jouw lichaam, RB clinics helpt je graag om dat doel te bereiken. Hoe snel en makkelijk dit proces is moet je wel natuurlijk een gezonde levensstijl ontwikkelen om het perfecte resultaat te behouden.

De voordelen van vet bevriezen

Er zijn veel vragen over vet bevriezen (cryolipolyse), vooral of het nou echt zo effectief is en of er voordelen en nadelen aan zitten. De belangrijkste voordelen;

  • Geen chirurgische ingrepen nodig.
  • Cryolipolyse is pijnloos.
  • Na 3 tot 5 weken is resultaat al zichtbaar.
  • Na de behandeling kan je tot 12 weken geleidelijk zien hoe het vet minder wordt.
  • Vetcellen worden definitief verwijderd.
  • Lokaal vet verliezen kan alleen met vet bevriezing.
  • Er is geen hersteltijd na de behandeling.
  • Permanent.

Is vet bevriezen permanent?

Een ander woord voor vet bevriezen wordt ook wel cryolipolyse genoemd. Naar deze methode is jarenlang onderzoek naar gedaan, door Dr. R Rox en Dr. D Manstein van Harvard Medical School. Uit hun onderzoek is gebleken wat het effect is van constante koeling van vetcellen op een gelijke precieze temperatuur. Na lang onderzoek hebben gedaan, zijn ze erachter gekomen dat de gekoelde vetcellen worden gekristalliseerd en vervolgens het lichaam op een natuurlijke manier verlaten. Zodra de vetcellen het lichaam hebben verlaten, komen ze dan ook niet meer terug. Dus antwoord op de vraag of vet bevriezen permanent is, is dus JA.