We kennen allemaal de make-up lijn van MAC, KIKO Milano, Dior en Chanel etc. Zegt de naam Charlotte tilbury jou iets? Veel mensen zijn nog onbekend met dit merk, wat zonde is aangezien het echt goede kwaliteit producten zijn. Veel bekende sterren gebruiken make up van Charlotte tilbury. Nieuwsgierig? Lees hier meer.

Wie is Charlotte tilbury?

Wie is het gezicht achter dit geweldige make-up merk? Haar naam is natuurlijk Charlotte tilbury, ze is meer dan 28 jaar een icoon in de make-up werle. Ze heeft onwijs veel look gecreëerd voor bijna elke celebrity die je kan bedenken. Veel mensen in de make-up wereld zien haar als een inspiratie. Ze staat bekend de ‘Flawless skin’, ze kan van iedere vrouw/ man de beste versie van hun zelf maken. 

Make-up lijn

 

Gezicht Lippen Wangen Ogen
Foundation Lippenstift Contour Oogschaduw
Primer Lipgloss Bronzer Mascara 
Concealer  Lip liner Highlight  Eyeliner
Poeder en fixeerspray Lipverzorging Blush Oogcrème 
Gezicht palet
Glow booster

Beste product

De magic cream, is 1 van de meeste verkochte verzorgende producten van haar lijn. Omdat deze magic cream een speciale hydraterende crème is, is het je redder in nood als je een dagje bent wezen stappen. Je gezicht is door de drank helemaal uitgedroogd, waardoor je een trekkende huid krijgt. De crème vult de lijntjes op en maakt de huid vervolgens een stuk gladder. Het is ook handig als je de hele dag in de zon hebt gezeten en je huid gevoeliger aanvoelt. Doordat deze magic cream super hydraterend is zal je huid kort erna herstellen.

Om perfecte zachte lippen te krijgen, moet je zeker de nieuwe collectie pillowtalk proberen. Deze speciale lip olie doet wonderen met je lippen. Buiten het feit dat het je lippen super zacht maakt, worden je lippen na ongeveer 28 dagen zo’n 70% voller. Wie wil dat nou niet?

Van een geweldige skin care tot de perfecte make-up collectie. Dit geweldige Britse

make-up mark is van alle markten thuis. Charlotte tilbury heeft als motto; Met de juiste make-up kan iedereen de wereld veroveren. Iedereen wil het mooiste en het beste in onszelf naar boven halen.