Heb jij ook altijd moeite gehad met een perfecte strakke winged eyeliner? Wil jij ook gemakkelijk snel de deur uit met een winged eyeliner. In dit artikel wordt jouw stap voor stap uitgelegd hoe dat het snelste en het makkelijkste kan.

Stappenplan 

Stap 1; Zoek het uiteinde van je wimperrand, want daar begint de eerste stap van een strakke winged eyeliner. Verleng de wimperrand met de punt van je eyeliner, trek een dunne kleine lijn vanaf het uiteinde van je ooghoek naar de helft van de buitenkant van je wenkbrauw toe. Zo is de als ze zeggen de onderste wimperrand verlengt.

Stap 2; Zoek het begin van je wimperrand en zet een klein stipje. Trek vervolgens trek je een strakke lijn tot het midden van je bovenste wimperrand. Zorg dat je de lijn van de onderste wenkbrauw raak, maar niet in een strakke driehoek. Als je deze twee stappen hebt gevolgd zie je dat er nu twee lijnen zijn verbonden.

Stap 3; Maak het 1 geheel. Perfectioneer de lijntjes door er nu 1 geheel van te maken. Teken de lijn af tot de binnenkant van je wimperrand. Als je iets bent uitgeschoten kan je met behulp van een wattenstaafje de zijkanten strak maken.

Stap 4; De laatste stap is het inkleuren van de winged eyeliner. Hou de eyeliner iets schuiner zodat je meer product tegelijkertijd kunt gebruiken. Zodra de hele wing is ingekleurd wacht dan 10 seconden om het op te laten drogen en dan heb jij een perfecte winged eye.

Tips 

  • Vloeibare eyeliners zijn erg mooi en geeft een strakke look, alleen het kan nogal hard zijn en niet iedereen vindt dat altijd even mooi. Gebruik een potlood eyeliner voor een zachte elegante look. Mocht je dit zelfs te hard vinden kan je altijd met een kwartje of een wattenstaafje het vervagen. Onder het oog met in combinatie met boven het oog, krijg je een heel mooi effect.
  • Zwarte eyeliner te saai voor jou? Eyeliner vind je in zoveel kleuren, van pastel kleuren tot felle neonkleuren. Zwart en bruin zijn de meest voorkomende kleuren omdat het bij iedere oogkleur onwijs mooi staat. Je zou bijvoorbeeld een dubbele lijn kunnen maken of een driedubbele om de kleuren met elkaar te mengen. Door vaker met vaker deze techniek te werken leer jezelf hier creatief in te zijn.
  • Eyeliner verwijderen van je oog moet je voorzichtig in zijn. Sommige ogen zijn wat gevoeliger en reageren slecht op bepaalde producten. Om het beste een eyeliner te verwijderen van je oog is om oogmake-up remover te gebruiken op oliebasis. Het is de bedoeling dat de eyeliner snel verwijderd kan worden en je niet blijft boenen, je ogen kunnen daar erg geïrriteerd van raken.