Iedereen kent dit mooie merk, alleen waar komt het vandaan? Wie is de oprichter en voor wie is deze professionele make-up bedoeld. Het is goed om te weten wat je precies op je gezicht smeert en welke producten erin zitten. Alles voor de veiligheid van je huid.

Wat is KIKO MILANO

De Percassi is de bedenker en de oprichter van het Italiaanse make-up merk KIKO MILANO. Het is een professioneel cosmeticamerk dat een assortiment geavanceerde make-up lijn heeft. Ze beschikken over make-up producten en verzorgingsproducten voor het gezicht en lichaam en make-up accessoires. De producten van KIKO MILANO zijn veilig en efficiënt van een zeer hoge kwaliteit. Het is ontworpen voor de schoonheid wensen van alle make-up liefhebbers van alle leeftijden. KIKO MILANO is geworteld in de waarde van het; Made in Italy. Deze wereld staat bekend om mode en fashion. Milaan is dan ook de hoofdstad van mode genoemd, kunst en design is daar ook vanzelfsprekend. Uit de meest recente wetenschappelijke ontdekkingen en modetrends vernieuwt het aanbod van KIKO MILANO zich snel en voortdurend. Het is belangrijk voor grote bedrijven zoals KIKO MILANO dat ze zich blijven ontwikkelen, er zijn namelijk veel veranderingen in de zorg van huid en wat het beste is om niet of wel in make-up te plaatsen.

Wees wat je wilt zijn

KIKO MILANO vat met deze zin de visie van schoonheid samen. Dit dat KIKO MILANO een breed divers assortiment heeft kan iedereen de mogelijkheid om zichzelf uit te drukken. Je creëert je eigen persoonlijkheid, er zijn veel verschillende kleuren die je zou kunnen gebruiken om jezelf uit te drukken. Op basis van wat het beste bij jouw persoonlijke stijl, huidskleur, speciale mensen en huidtype past. Iedereen wilt zichzelf uitdrukken in zijn of haar beste manier. KIKO MILANO wil iedereen bereiken die een hart heeft voor mode en make-up. Ze sluiten niemand buiten of uit. Hun producten zijn ook veilig voor kinderen en beschadigen ook de huid niet. Het is betaalbaar voor iedereen, en de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt is geweldig. Wees jezelf en durf daar ook voor uit te komen.

Vestigingen

Momenteel zijn er meer dan 800 verkooppunten binnen Europa. Het is een snelgroeiend merk wat populair is onder de make-up liefhebbers. In Nederland bevinden er al een aantal winkels die ook verder zullen uitbreiden. Momenteel bevinden in deze steden in Nederland een KIKO MILANO winkel; Almere, Amsterdam, Amstelveen, Hilversum, Utrecht, Rotterdam, Alkmaar, Den Haag, Schiphol, Haarlem, Zoetermeer, Zwolle, Eindhoven en Tilburg.