Het zou zo lekker zijn als je wenkbrauwen niet meer te hoeven doen in de ochtend of in de avond wanneer  je een avondje weg gaat. Het is moeilijk om elke keer de perfecte wenkbrauwen te hebben en precies gelijk te hebben. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor! Je kan je wenkbrauwen laten tatoeëren. 

wat is het?

Eigenlijk is het gewoon permanente make-up, die in de huid wordt geplaatst doormiddel van een naaldje die minimaal in de huid wordt gebracht met inkt. Het is een snelle en gemakkelijke behandeling. Je hoeft ook pas terug te komen wanneer het begint te vervangen en dat zal pas tussen 1- 3 jaar zijn. 

1 tot 3 jaar lang perfecte wenkbrauwen klinkt echt als een droom. De meeste vrouwen hebben hier het geld er wel voor over, omdat het beste veel geld kost om elke keer wenkbrauwpotloodjes te kopen en/of wenkbrauwserum. Het is niet altijd even duur maar als je nagaat hoeveel geld je gemiddeld per jaar kwijt bent met het kopen van cosmetica producten om je wenkbrauwen mooi en perfect te behouden.

Stap 1: Bespreken van  uw wensen en de angsten die de klant heeft. Medische achtergrond en huidconditie.

Stap 2: De juiste kleur bepalen wat natuurlijk  passend bij de huidskleur en haarkleur is.

Stap 3: Aanbrengen van de juiste vorm wenkbrauw.

Stap 4: Bij toestemming kan de permanente make-up geplaatst worden op de wenkbrauw.

Stap 5:  Tips voor thuis, voor de nazorg.

Vervaagt het snel?

Het antwoord is nee, doordat de specialiste de handmatige techniek toepast om de wenkbrauwhaartjes te plaatsen, krijg je dat 3D effect met super fijne haar strookjes. Doordat de lijntjes super dun zijn zullen ze niet uitlopen en vervolgens weer volledig vervagen na 1 tot 3 jaar. Bij elke behandelaar is het van belang dat ze iedere klant de volledige aandacht geven, ook nemen ze meerdere keren doornemen hoe jij precies de wenkbrauwen zou willen hebben. Het is natuurlijk een blijvend effect, dus je wilt geen fouten maken. Zij doen er alles aan dat de klant 100% tevreden is met zijn of haar wenkbrauwen.

Het tatoeëren van je wenkbrauwen klinkt heel eng, alleen dat valt in de realiteit echt mee. het is voelt een beetje alsof jij je wenkbrauwen aan het epileren bent. Aangezien wij vrouwen dat regelmatig al doen zal het niet veel voorstellen.