Iedereen kent dit merk wel! Dior, veel mode en make-up liefhebbers kennen dit merk. Veel mensen kennen dit merk via de modecollectie, terwijl hun make-up lijn nu erg snel en sterk aan het groeien is. Dior heeft verschillende soorten producten voor je lippen, maar welke kies jij? Wordt het de lipstick, lipgloss, lipinkt of lippenbalsem/ lipverzorging?

Lipstick

Dior is heel divers als het aankomt op hun lipsticks, hier worden verteld welke er zijn en wat voor effect ze hebben. Dior Addict; Deze lipstick is super hydraterend, 90% van de ingrediënten die in deze lipstick bevinden zijn van natuurlijke oorsprong. Er bestaan 39 verschillende tinten en is €42. Rouge Dior; Deze lipstick heeft extracten van granaatappel en rode pioenroos van een natuurlijke oorsprong. Het is langdurig op de lippen van ongeveer 16 uur lang met keuze uit 76 tinten en kost €42. Rouge Dior Forever Liquid; Vloeibare lipstick die niet afgeeft, met een matte look. Voelt als een tweede huid. Er bestaan 11 kleuren en is €42. Rouge Dior Ultra Rouge; Een mooie stevige lipstick die sterk gepigmenteerd is. Het is langdurig op de lippen voor ongeveer 12 uur en beschikbaar in 8 tinten en is €42. Rouge Dior Ultra Care Liquid; Een mooie vloeibare lipstick met bloemen olie, beschikbaar in 13 tinten en is €41. Rouge Dior Ultra Care; Een mooie lipstick met bloemen olie, beschikbaar in 21 tinten en is €41. Rouge Dior New Look Limited Edition; Mooie lipstick en gekleurde lipbalsem in 1, beschikbaar in 4 tinten en is €50. Diorific; Deze lipstick uniek en sterk qua kleur, het is een haute couture lipstick. Beschikbaar in 4 tinten en is €44. – Er is 1 aparte lipstick genaamd Dior Addict Lip Tint, dit is eigenlijk een lipink. Deze blijft voor een lange periode op de lippen zonder dat het afgeeft.

Lipgloss

Dior heeft heel veel moeite gestopt in hun mooie glanzende lipgloss. Dior Addict Lip Maximizer; Deze prachtige glos zorgt ervoor dat de lippen een formule effect hebben voor een bepaalde tijd, en hydrateert voor 24 uur. Er zijn 13 tinten beschikbaar en is €38. Dior Addict Lip Maximizer Serum; Deze glos is een serum voor dikkere lippen met een extreem effect wat ongeveer 24 uur duurt. Er is maar 1 kleur beschikbaar en is €38. Dior Addict Lip Glow Oli; Deze glos heeft een intense glans met een voedende werking. Er zijn 10 tinten beschikbaar en is €38. Dior Addict Stellar Glos; Dit is een lipbalsem in een lipgloss vorm, heeft een volle glas en hydrateert tot 24 uur. Er zijn 19 tinten beschikbaar en is €36.

Lippenbalsem/ Lipverzorging

Dior heeft een kleine selectie aan lippenverzorging, maar degene die ze wel hebben verkopen erg goed. Dior Addict Lip Glow; Het is een lippenbalsem die in natuurlijke kleuren beschikbaar zijn en voor 24 uur hydrateert. Er zijn 16 tinten beschikbaar en is €38.