Zomer, herfst, winter of lente. In elk seizoen van het jaar willen we allemaal een ander kleur op onze mooie nagels. Of het nou gellak is of nou een vaste kleur acryl. Het blijft lastig elke keer kiezen, helemaal als je niet weet welke kleuren er zijn en wat het beste past bij welk seizoen.

Kleuren acryl

In de meeste Nederlandse salons zijn de kleuropties redelijk beperkt. De meeste salons hebben 3 verschillende tinten; Licht roze, doorzichtig en wit. Mensen die vanuit huis een kleine salon hebben, hebben meer opties te bieden, denk aan; Rood, paars, blauw, geel en groen noem maar op. Vaak bestellen de particuliere meer kleuren van 1 kleur zoals, van de kleur roze bestaan er meer dan 20 kleuren. Het is lastig om 1 kleur van iedere kleur te kiezen aangezien mensen erg verschillen in meningen. Er bestaan ongeveer meer dan 400 kleuren acryl en er zitten ook nog variaties in, je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor acryl met glitter of figuurtjes. Het blijft een lastige keuze, aangezien de opties eindeloos zijn.

Seizoenen

Voor ieder seizoen een ander kleurtje op je nagels, maar geen idee welke kleur bij welk seizoen past? Erg begrijpelijk, iedereen wilt er natuurlijk op zijn/haar best uitzien.

Lengte; Pasteltinten zijn jouw beste vriend in dit seizoen. Het is positief en vrolijk, het heeft een frisse uitstraling en erg schoon. Combineer het leuk met een casual outfit, bijvoorbeeld; een mooie lichte jeans met een losse witte blouse en van die vrolijke witte sneakers. Jouw lengte look is nu helemaal af.

Zomer; Felle kleuren maken jou helemaal zomer ready deze zomer. Denk aan deze kleuren, Koningsblauw, felroze of een neon oranje kleur. Combineer deze outfit met een leuk zomers jurkje, kies voor neutrale kleuren zodat jouw nagels er mooi fel uitkomen.

Herfst; Natuurlijke tinten met glitters zullen jou helemaal klaarstomen voor de herfst. De glitters zorgen ervoor dat jouw nagels zullen stralen. Kies warme tinten zoals; roodbruine of beige kleuren

Winter; Rood! Deze kleur is jouw beste vriendin in deze gezellige feestmaand. Donkerrood of felrood. Jouw nagels vallen op en jouw nagels zijn classy. Het is de maand van gezelligheid en liefde, met deze kleur val je op en brengt je in de feeststemming. Be the version of you.