Nagel vormen… Er zijn meerdere nagelvormen die je zou kunnen doen met je nagels. Vaak is de keuze altijd een beetje lastig om een vorm uit te kiezen, omdat er meer mooie vormen zijn. In dit artikel wordt jou uitgelegd welke vormen er zijn. En natuurlijk kan je er altijd een eigen draai aan geven.

Vormen 

Vierkant; Vierkante nagels kan je veel kanten mee op. Het is 1 van de makkelijkste vormen die je zou kunnen doen met je nagels, je bent snel en gemakkelijk klaar. Je kan ervoor kiezen om strakke hoeken te hebben of toch een vierkant met wat doffere (ronden) hoeken. Het oogt iets zachter, maar beiden is gemakkelijk bij te houden.

Rond; Ronden nagels wanneer je nagels zelf niet zo heel lang zijn, maar je wilt toch stralend en verzorgd door het leven. Het is handig dat je voor de ronde vorm kiest die maar een klein stukje boven het nagelbed uitkomen. Deze vorm in combinatie met BIAB of gelnagels is ideaal voor nagelbijters.

Ovaal; Ovale nagels is perfect voor mooie lange nagels. Wie wil dat nou niet van die mooie vrouwelijke elegante vingers. Door de ovale look krijg je slanke vingers. De nagel zal een mooi verlengstuk zijn van de vinger.

Squovaal; Dit is perfect voor de mensen die het moeilijk vinden om te kiezen. Deze vorm is een combinatie van de vierkante vorm en de ovale, de lengte zal ongeveer even lang zijn als die van de ovale en de vorm hebben van een doffe vierkante vorm.

Ballerina; De ballerina vorm is perfecte voor sterke nagels. Mensen met hele sterke nagels kunnen deze vorm op hun eigen nagels uitproberen. De naam van de vorm is afkomstig van de dansschoen van een ballerina. Deze vorm zou je natuurlijk ook gewoon kunnen doen met andere kunstnagels.

Amandel; Voor de perfecte lange nagels is deze vorm perfect. Het is vergelijkbaar met de elegante ovale vorm, alleen deze vorm is iets langer en puntiger.

Stiletto; De vorm is perfect voor de mensen die al ervaren zijn. Het is een gedurfde look die niet veel mensen durven te nemen. Handig is deze vorm niet voor dagelijks gebruik maar wel erg mooi.

Lipstick; De lipstick vorm is niet een erg bekende vorm, veel beautylovers kennen deze vorm. Deze vorm is precies in de vorm als een lipstick gevijld en zal dan ook best scherp zijn bij het puntje.