Iedereen loopt wel is tegen het probleem, dat je geen idee hebt wat je voor vakantiedag moet kopen. Het is een dag van de liefde alleen je wilt niet van die cadeautjes geven die ze al hebben, of van die afgezaagde cadeautjes geven. Hier een paar leuke cadeautips.

Tips

  • Ster kopen in de ruimte. Veel mensen kijken naar de sterren, maat hoe geweldig zou het zijn als er daadwerkelijk 1 ster letterlijk van jou is. Je geeft je partner een ster als cadeau. De ster krijgt jouw naam en geboortedatum, je mag vervolgens zelf de coördinaten uitzoeken. Je krijgt een certificaat met jouw naam erop. Het ideale cadeau voor jou partner.

  • M&M met jouw naam erop. Is jouw partner ook zo gek op chocola? Dan is dit het ideale cadeau voor hem/haar. Je kan tegenwoordig zelf je M&M ontwerpen, Je kan de kleur bepalen/ je naam erop laten zetten en een foto toevoegen. Je kan het zo eigen maken als je zelf zou willen.

  • Armband die niet af kan. Tegenwoordig heb je van die forever armbanden, deze kunnen niet af kunnen. Echt goud en echt zilver, voor een redelijke prijs. Het verkleurt niet en die persoon draagt iets wat zij/ hij niet kan verliezen.

  • Privé sauna. Niets is fijner dan alleen tijd met de persoon waar je het meeste van houdt. Lekker met elkaar samen naar een ontspannende spa, niemand die je lastigvalt. Samen genieten van een onvergetelijke dag.

  • Weekendje weg. Samen de drukte even ontspannen op de dag van de liefde klinkt echt perfect. Kies voor een heerlijk rustig plekje op de Waddeneilanden of op een drukke plek die je bijvoorbeeld nog niet kent. Woon je in Almere ga dan een weekend Maastricht.

  • Boekje laten maken. Vertel jullie verhaal in een boekje met animatie. Niets is leuker om terug te kijken op de leuke tijd die jullie samen beleven. Het is leuk om het te delen met andere en terug te kijken op een leuke tijd.

  • Eigen drankfles ontwerpen. Wil je van een romantische avond genieten met een flesje drank erbij? Kies dan voor een leuke zelfontworpen fles. Kies de kleur van de fles uit en bedenk en ontwerp zelf het etiket.

Wees origineel en creatief. Iedereen wilt iets leuks geven op Valentijnsdag. Bloemen en chocola zijn altijd goed, maar ga er nu iets dieper op in. Geef iets waar je echt over na hebt gedacht. Wordt het meeste gewaardeerd.