Massage voor je gezicht klinkt toch ideaal? Gezichtsrollers is helemaal de trend van nu, de rollers zijn een massage voor je gezicht. JadeRollers worden ze ook wel genoemd. De naam is eigenlijk vrij logisch, omdat ze zijn genaamd van jade en rozenkwarts halfedelstenen. Deze half edelstenen staan voor zeldzaamheid, schoonheid en duurzaamheid.

Heeft het effect?

De spieren in je gezicht hebben elke dag flink wat te verduren, je zou het niet zeggen maar je gebruikt de spieren in je gezicht elke dag. Je beweegt de spieren in je gezicht wanneer je lacht, praat en eet. Je kan het al raden de spieren in je gezicht komen weinig tot niet aan ontspanning toe. Volgens de oude chinezen mites is een gezichtsmassage het geheim voor een mooie stralende huid zonder rimpels. Zodra jij je gezicht aan het masseren bent met de jaderoller zullen de spieren in je gezicht ontspannen, met als gevolg dat de spanning afneemt in je gezichtsspieren en de kans op rimpels afneemt. De jaderoller heeft meerdere werkingen dan alleen je spieren laten ontspannen en je rimpels verminderen, het vermindert wallen en huidirritaties. Iedere huid is anders, dus bij de ene is er direct zichtbaar resultaat en bij de andere duurt het even nadat er zichtbaar resultaat is.

Skin icing

Je huid is erg gevoelig, helemaal als het in aanraking komt met kou en warmte. De schrikreactie van je huid als het in aanraking komt met kou, sluiten de poriën en trekken de bloedvaatjes samen. Door de schrikreactie van de huid krijg je een mooie natuurlijke gloed.

Skin icing helpt bij de volgende dingen;

  • Het stimuleert de bloedcirculatie.
  • het vermindert cellulite en rimpels.
  • Het vermindert acne.
  • De zwelling van wallen neemt af.
  • Helpt met het wakker worden.
  • Het vermindert grove poriën. 

Stappenplan

  1. Maak je gezicht eerst goed schoon, en vervolgens de jaderoller ook. Het is van belang dat alles schoon is zodat je niets met je jaderoller in de poriën rolt/duwt.
  2. Kies de olie of crème uit die je wilt gaan gebruiken op je gezicht. Vervolgens breng je die aan.
  3. Begin met rollen, het is van belang dat je van binnen naar buiten rolt op de plek die je zou willen masseren.
  4. Herhaal stap 1.